Pullukat palaavat Suomen televisioon: ”Koskettaa syvältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden kauden ajan televisiossa nähty Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma saa jatkoa sarjan kolmannen kauden alkaessa AVAlla 14. syyskuuta. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan kansainvälisilläkin fitness-lavoilla menestystä niittänyt personal trainer Jenni Levävaara.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman kolmannella kaudella kaksitoista pariskuntaa ottaa laihdutushaasteen vastaan. Projektissa pullukoiden valmentajina toimivat heidän omat, kumppaniensa kiloihin kyllästyneet puolisonsa. Mitä enemmän pullukka onnistuu laihtumaan, sitä enemmän rahaa pariskunta voittaa.å

Seitsemän viikon rupeaman aikana vähintään 16 kilon laihdutus merkitsee parille jopa 10.000 euron voittopottia. Ennakkotietojen mukaan kauden aikana tullaan näkemään sarjan kaikkien aikojen painonpudotusennätys.

Ohjelman laihdutushaasteessa parityöskentely on avainasemassa. Varmaa siis on, että parisuhdeonni on koetuksella, eikä draamalta ja hermojen kiristymiseltä tulla kauden aikana välttymään.

— Voin luvata, että ohjelma koskettaa syvältä. Parit tulevat kokemaan suuria oivalluksia ja suuria muutoksia parisuhteessaan ennen kaikkea läheisyyden kanssa. Ohjelmassa nähdään, kuinka rakastumisen tunteet heräävät uudestaan eloon, jopa vahvempina kuin aiemmin, Levävaara jatkaa.