”Kurttuinen penis!” Sharon Osbourne haukkui Mick Jaggerin sukuelimen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suorasukainen rokkidynastian naisjohtaja Sharon Osbourne on avannut sanaisen arkkunsa koskien 73-vuotiaan muusikko Mick Jaggerin ja 29-vuotiaan balettitanssija Melanie Hamrickin tulevaa perheenlisäystä. Hamrick synnyttää ensi vuonna Jaggerin kahdeksannen lapsen.

Sharon Osbourne ei voi ymmärtää, että alle kolmekymppinen nainen on harrastanut seksiä kuuluisan Rolling Stones -yhtyeen keulahahmon kanssa. Sharon Osbourne arvostelee samalla iäkkään muusikon ulkonäköä ja uskoo, että miehen sukupuolielin on yhtä kurttuinen kuin hänen kasvonsa. Sharon muotoilee inhonsa sanoiksi.

– Asia on nyt niin, että jos 73-vuotiaan miehen kasvot ovat kurttuiset, en voi olla ajattelematta kuinka kurttuiset hänen sukupuolielimensä ovat. Iho on varmasti roikkuva, kurttuinen ja harmaa. En pysty juuri nyt ajattelemaan mitään ällöttävämpää. Kun katsot ensin hänen kasvojaan ja katsot sitten alas ja näet vain kurttuja…niin, ei, Sharon parahtaa.