Teinitytön maskeeraukset ällistyttävät – kuin kauhuelokuvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla julkisuuteen nousee välillä nuoria kykyjä, joilla on jokin hieno itse opittu taito. Nyt eräs 17-vuotias tyttö on alkanut niittämään itselleen suosiota tekemällä todella kammottavia maskeja itselleen.

17-vuotias Tiffany Baze innostui eräänä Halloweenina niin paljon oman kammottavan meikkinsä tekemisestä, että hän päätti opetella maskeeraamista vähän lisää. Hän osti kotiinsa erilaisia maskeerauksessa käytettäviä maaleja, massoja ja meikkejä, ja alkoi opettelemaan näyttävien ja pelottavien maskeerausten tekemistä.

Kuvien perusteella on uskomatonta ajatella, että tyttö on itseoppinut maskeeraaja. Hänen tekemänsä maskit ovat niin aitoja, että ne sopisivat heti jonkin kauhuelokuvan kuvauksiin. Nainen osaa maskeeraamisen keinoin palelluttaa ja leikata jalkansa, kuoria ihoaan ja jäljitellä monia erilaisia onnettomuuksia.

#eye#missingeye#sfxmakeup#specialeffects#bulletwound#throughtheeye#sfx#gory#bloody#headshot

Kuva, jonka Tiffany Baze (@tiffanybazesfx) julkaisi

Peeled? #sfx#sfxmakeup#sfxmakeupartist#makeup#mua#makeupartist#specialeffects#undiscovered_muas

Kuva, jonka Tiffany Baze (@tiffanybazesfx) julkaisi

✂️✂️ #sfx#sfxmakeup#mua#makeupartist#specialeffects#undiscoveredmuas#gore#blood

Kuva, jonka Tiffany Baze (@tiffanybazesfx) julkaisi

Half of my foot is gone guys ? #tiffanybazesfx#sfx#sfxmakeup#mua#makeup#makeupartist#gore#footfetish#lolimsorry

Kuva, jonka Tiffany Baze (@tiffanybazesfx) julkaisi