Unohda perinteinen koulureppu – nyt laitetaan pihvi selkään!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulujen alkamiseen liittyy oleellisesti uusien koulutarvikkeiden ja repun hankkiminen. Jotta elämä ei olisi tylsää ja ennalta-arvattavaa, kannattaa valita selkään erikoisempi kassi koulukirjojen kantamista varten. Saammeko esitellä: Pihvireppu.

Japanilainen Village Vanguard -nettikauppa on ottanut valikoimiinsa lihaisat reput, jotka näyttävät suurikokoisilta pihveiltä. Reppuja on kahta erilaista, joista toinen on kuin grillissä paistettu lihakimpale. Toinen reppu muistuttaa sen sijaan raakaa pihviä.

Olemme kertoneet erikoisista repuista ennenkin, mutta harvalle tulisi mieleen muuttaa selässä kannettavaa kassia kyljyksen näköiseksi. Reppuja ei tiettävästi myydä kuin netissä ja niiden hintalappu on parinkympin luokkaa. Herkullisia hetkiä koulunpenkille.