Brittituristi virtsasi kadulle Kyproksella – paikallinen puukotti hengiltä

Ohhoh! · Stara.fi

Brittituristeilla on maailmanlaajuisesti maine poikkeuksellisen huonosti käyttäytyvinä ihmisinä, jotka pitävät kovaa meteliä, juovat runsaasti alkoholia ja jättävät sääntöjen noudattamisen muille. Nyt eräs brittimies on joutunut maksamaan huonosta käytöksestä korkeimman mahdollisen hinnan.

22-vuotias lomamatkalla ollut kiinteistövälittäjä George Low joutui sunnuntaina ystäviensä kanssa rajuun välikohtaukseen brittinuorten suosimassa Aya Napan lomakohteessa, kun hän oli virtsannut kadulle. Asiasta uutisoi The Guardian.

Ystäviensä kanssa liikkeellä ollut Low ajautui nopeasti väkivaltaiseen riitaan samanikäisten paikallisten nuorten miesten kanssa, ja joku paikallisista ehdi puukottaa miestä kohtalokkaasti. Myös muut brittimiehet saivat eri asteisia vammoja, ja yksi heistä loukkaantui vakavasti. Poliisi on etsintäkuuluttanut 22-vuotiaan miehen epäiltyjä puukotuksesta.