Juhlien jälkiruokapöytä uusiksi – donitsiseinä tekee tuloaan

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juhlien järjestäjät voivat nykyään etsiä juhliinsa inspiraatiota sosiaalisesta mediasta. Oli juhlien teema tai aihe mikä tahansa niin Instagram ja Pinterest paljastavat hetkessä sopivilla hakusanoilla hienoimmat koristelut ja tarjoiluideat.

Instagramissa moni leipomiseen keskittynyt sivusto on jo kasvattanut suosiotaan, koska näyttävät kakut ovat olleet jo pitkään haluttuja jälkiruokapöytien katseen kiinnittäjiä. Tällä kerralla huomion kakuista on kuitenkin viemässä monien rakastamat donitsit, jotka asetellaan upeasti seinälle.

Uusin villitys jälkiruokapöydän yhteydessä on donitsiseinä. Seinään kiinnitetään koukkuja tai puisia tappeja, joihin donitseja pujotetaan. Donitsit ovat hauska ja houkutteleva näky kun leivonnaisia riittää koko seinän täydeltä. Donitsiseinät näyttävät olevan kasvava trendi etenkin häiden keskuudessa.

Donut Worry, Be Happy, the ?s are indeed real! #DonutWall #DonutDisplay #GrandSoirees

Kuva, jonka Barbara Long (@grandsoirees_barbs) julkaisi