Ex-vaimo sai Johnny Deppiltä 7 miljoonan erorahat – sitten putosi uutispommi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin, että Johnny Depp ja Amber Heard sopivat viimein riitaisan avioeronsa. Avioeron käsittely oli todella julkinen ja esiin nousi muun muassa kuvia ja videoita, joiden avulla nainen väitti Deppin pahoinpidelleen häntä suhteen aikana.

Avioerossa Heard sai Deppiltä seitsemän miljoonan dollarin korvaukset. Hän suostui luopumaan myös vaatimuksesta saada Johnny Deppille lähestymiskiellon. Eron aikana Deppin ystävät puolustivat miestä kertomalla, että Heard on todella ahne ja täysin miehen rahojen perässä.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut radikaalisti.

30-vuotias Heard on nimittäin ilmoittanut ETonline-sivuston mukaan, että erossa ei ollut koskaan hänen puoleltaan kyse rahasta. Heard on kertonut lahjoittavansa koko seitsemän miljoonaa hyväntekeväisyyteen. Puolet korvaussummasta nainen lahjoittaa ACLU-järjestölle, jotka työskentelevät naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Toinen puolisko lahjoitetaan Los Angelesin lastensairaalalle.