Kim Kardashian timmimpi kuin koskaan – huikea bikinivartalo paljastui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotias Kim Kardashian on on yrittänyt Saint-poikansa syntymän jälkeen karistaa viimeisimpiäkin raskausajan kiloja pois. Nainen on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan, ja iloitseekin aina saamistaan tuloksista sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hän tosin kertoi laihtuneensa liikaa kaulasta.

Eilen paparazzit ikuistivat Kimin kuitenkin lomailemassa Meksikon Punta Mitassa lastensa kanssa. Bikineihin sonnustautunut Kardashian paljasti, että laihdutuskuuri on todellakin tuottanut tulosta, sillä yhtä timminä häntä ei ole nähty julkisuudessa ehkä koskaan aiemmin.

Laihtumisen myötä Kim Kardashianin ongelmaksi on muodostunut se, että hänen ostamansa upeat kuristajakaulakorut alkavat jäämään liian löysiksi kaulan pienentyessä laihtumisprosessin myötä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash