Mies luuli seurustelleensa Katy Perryn kanssa vuosia – sitten totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Catfish-televisio-ohjelmassa nettituttavuudet pääsevät tapaamaan toisiaan ensimmäistä kertaa. Vain harvalla tarinalla on onnellinen loppu, sillä usein internetin välityksellä syntyneet suhteet ovat olleet valheellisia jomman kumman osapuolen valehdeltua esimerkiksi ikänsä, ulkonäkönsä tai jopa sukupuolensa.

Tällä kerralla juontajat Nev Schulman ja Max Joseph saivat erikoisen tapauksen eteensä, kun Spencer-niminen mies otti heihin yhteyttä. Spencer kertoi seurustelleensa poptähti Katy Perryn kanssa internetin välityksellä jo kuuden vuoden ajan, ja nyt hän on valmis tapaamaan kaunottaren kosiakseen häntä.

Katy Perry oli miehen mukaan valmis ottamaan toisen askeleen heidän suhteessaan ja näkemään, minkä vuoksi mies oli matkustamassa Kaliforniaan. Yllättäin poptähti kuitenkin perui tapaamisen ilman mitään syytä. Sen vuoksi Spencer otti nyt yhteyttä Neviin ja Maxiin ollessaan avun tarpeessa.

Miehet ihmettelevät heti sitä onko Spencer edes tosissaan. Spencer kuitenkin vakuuttaa juontajille, että hänen kanssaan verkossa kuusi vuotta jutellut henkilö on Katy Perry, ja mies haluaa nyt tavata hänet. Juontajilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin auttaa Spenceriä. Valitettavasti henkilö ei kuitenkaan ollut Katy Perry.