Kaunotar pelkässä bodypaintissa kaupungilla – näin siinä kävi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin on nähty jo jonkin verran tilaisuuksia, joissa alastomana tai lähes alastoman ihmisen vartaloon maalataan upeita kuvioita. Joskus oikeiden vaatteiden sijaan ihmisen iholle voidaan myös maalata vaatteet, jotta ihminen näyttäisi puetulta. Nyt näin on tehty eräälle yhdysvaltalaiselle naiselle.

Verkossa nähdään video, jossa voidaan ihastella miten nainen onnistui viettämään päivän kaupungilla lähes alastomana bodypaint-maalia ihollaan. Hänen suunnattua muiden ihmisten pariin juuri kukaan ei heti huomannut, että naisella ei ole lainkaan varsinaisia vaatteita yllään, vaan että hänen paitansa ja farkkunsa oli maalattu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat