Orlando Bloom Katy Perryn kanssa naimisiin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

39-vuotias näyttelijä Orlando Bloom erosi mallivaimostaan Miranda Kerristä kolmen vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2013. Bloomilla on avioliitosta yksi poika Flynn, mutta mies on kertonut olevansa nyt valmis menemään uudelleen naimisiin ja saamaan lisää lapsia.

Orlando Bloomin ja 31-vuotiaan poptähden Katy Perryn romanssi leimahti tammikuussa kun parin nähtiin flirttailevan toisilleen Golden Globes -juhlien jatkoilla. Tämän jälkeen pari onkin viihtynyt tiiviisti yhdessä ja tehnyt kaksin useita lomamatkoja. Uusimpien tietojen mukaan heidän yhteinen tiensä on viemässä kovaa vauhtia alttarille päin.

People-lehden mukaan Orlando Bloom ei ole Miranda Kerrin jälkeen ollut kenestäkään naisesta näin varma kuin mitä hän on nyt Katy Perrystä. Mies haluaisi mielellään asettua Perryn kanssa aloilleen, mennä uudelleen naimisiin ja saada kaunottaren kanssa yhteisiä lapsia.