Selena Gomez yritti pyytää anteeksi seksiseikkailuaan? Justin Bieber ei halua olla enää tekemisissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on alkanut tapailla Nicole Richien siskoa Sofiaa. Pariskunnan Instagramiin julkaistut yhteiskuvat saivat aikaiseksi alkuviikosta myrskyn, jossa Bieber syytti fanejaan ja Selena Gomez riensi puolustamaan heitä syytellen samalla Bieberiä.

Pienen sanailun jälkeen Gomez lopulta syytti Bieberiä pettämisestä. Tämän jälkeen Justin Bieber väitti Selena Gomezin pettäneen häntä One Directionista tutuksi tulleen laulaja Zayn Malikin kanssa. Justin Bieber poisti lopulta Instagram-tilinsä kokonaan, minkä jälkeen Gomez on yrittänyt miestä kuumeisesti muita reittejä pitkin kiinni.

TMZ-sivuston mukaan Selena Gomez on yrittänyt tavoittaa Bieberiä, koska haluaisi jutella miehelle ja sopia kyseisen riidan. Bieber antaa kuitenkin Gomezille kylmää kyytiä eikä halua enää nähdä naista laisinkaan. Bieberin mukaan Gomez yrittää jatkuvasti keksiä uusia tapoja saada häneen yhteyttä, mutta miestä entisen tyttöystävän anteeksipyynnöt eivät enää kiinnosta.