Tom Clancyn agentille oma televisiosarja – legendaarinen Jack Ryan seikkailee taas!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirjailija Tom Clancyn luoma CIA-agentti Jack Ryan on seikkaillut jo vuosikymmenien ajan niin miehen romaaneissa kuin niihin perustuvissa elokuvissakin. Nyt hahmo on saamassa oman tv-sarjansa, joka seuraa Ryanin uran alkuvaiheita CIA:n riveissä.

Jack Ryan -sarjaa tullaan esittämään Yhdysvalloissa Amazon-verkkokaupan omassa suoratoistopalvelussa. Nimikkoroolissa tullaan näkemään Konttori-sarjan amerikkalaisversiosta tuttu John Krasinski. Sarjan tuottajien joukossa on muun muassa pitkän linjan toimintaelokuvien ohjaaja Michael Bay.

Jack Ryan on aikaisemmin seikkaillut valkokankaalla elokuvissa kuten Punaisen lokakuun metsästys, Näkymätön vihollinen ja Jack Ryan: Shadow Recruit. Hahmoa ovat aikaisemmin esittäneet muun muassa Harrison Ford, Ben Affleck ja Chris Pine.