Trendi leviää! Yhä useampi mies lakkaa kynsiään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni on voinut huomata, että tunnetut miesjulkkikset ja muusikot ovat täydentäneet tyyliään lakkaamalla kynsiään mustaksi. Mustat kynnet sopivat etenkin rokkareille, mutta nyt myös muut miehet ovat alkaneet lakkaamaan käsiensä ja varpaidensa kynsiä rohkeasti monilla eri väreillä.

Miehet ovat alkaneet jakamaan kuvia sosiaalisessa mediassa kauniisti lakatuista kynsistään. Musta näyttäisi edelleen olevan suosituin kynsilakkaväri miesten keskuudessa, mutta muitakin värejä on jo nähty käytettävän. Osa miehistä on myös lakannut hauskoja kuvioita väreillä kynsiinsä.

Kuvia jaetaan sovelluksissa aihetunnisteella #malepolish. Osa miehistä lakkaa kynsiään itse ja osa uskaltautuu myös ammattilaiselle manikyyriin. Tunnetuista miehistä muun muassa näyttelijät Keanu Reeves, Johnny Depp ja muusikoksi ryhtynyt Jared Leto nähdään usein lakatuissa kynsissä.

Mani-Monday @jinsoonchoi #deeppurple #malepolish

Kuva, jonka Marc Jacobs (@themarcjacobs) julkaisi

Keanu Reeves #malepolish #nailpolish #nails #keanureeves

Kuva, jonka @male_polish_1403 julkaisi

just tryna #express myself out here #malepolish #whycantmenwearnailpolish #iloveny but #iminco #patriarchy

Kuva, jonka nick ransom w.k. (@randomranswan) julkaisi

Chrome #malepolish

Kuva, jonka Mark Fromm (@frommmark) julkaisi