Kulissien takana: Näin hampurilaisen täytteet saatiin putoamaan täydellisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintoloiden ja ruokatarvikkeiden mainoksissa annokset saadaan näyttämään usein vedet kielelle tuovan herkullisilta. Todellisuus ei tietenkään aina täysin vastaa mainosten luomia mielikuvia kiiltävistä ja isokokoisista hampurilaisista.

Monissa pikaruokaravintoloiden mainoksissa nähdään kohtauksia, joissa erilaisia täytteitä täytteet tiputetaan päällekäin niin, että ne muodostavat täydellisen hampurilaisen. Nämä mainokset eivät suinkaan synny aina tietokonetehosteiden, vaan pitkäjänteisen suunnittelutyön tuloksena.

Videokuvaaja Steve Giralt näyttää tuoreella videollaan, kuinka tehoste toteutetaan ilman tietokonegrafiikan apua. Mies rakensi monimutkaisen laitteen, joka heittää täytteet ilmaan. Osaavan leikkauksen avulla hän luo mielikuvan siitä, että lentävät ainekset todella muodostavat kokonaisen hampurilaisen tippuessaan alas.

Deconstructed Burger Behind The Scenes from Steve Giralt on Vimeo.

Burger Deconstructed in Slow Motion from Steve Giralt on Vimeo.