Hurjapää lensi kokeellisella liitorepulla – uskomaton video!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rex Pemberton on extreme-lajien harrastaja ja motivaatiopuhuja, joka tunnetaan kotimaassaan Australian nuorimpana Mount Everestille kiivenneenä miehenä. Tuoreella videolla myös laskuvarjo- ja liitopukuhyppäämistä harrastanut mies testaa kokeellista liitolaitetta.

X Wing on kokeilun asteella oleva liitoreppu, joka on varustettu suihkumoottorilla. Rex Pemberton pukee siiven ylleen, ja hyppää alas lentokoneesta. Mies todistaa X Wingin toimivuuden liitämällä sen avulla aavikon yläpuolella ja laskeutumalla matkan päätteeksi turvallisesti takaisin maahan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat