Joka kodin ruoka-aine saa vatsan litteämmäksi nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien vatsat ovat turvotuksen vuoksi enemmän pullollaan kuin ne normaalisti olisivat. Jatkuva turvottavien ruokien syöminen pitää turvotusta yllä, minkä vuoksi olo voi olla epämukava aina ajoittain.

Nyt Daily Mail -lehti paljastaa nopean niksin, jonka avulla turvotuksen saa hetkessä melko vaivattomasti laskemaan.

Raaka omenaviinietikka on tutkijoiden mukaan vastaus vatsan turvotukseen. Se poistaa vatsasta nopeasti ja tehokkaasti erilaisia myrkkyjä, joista osa aiheuttaa turvotuksen. Tämän lisäksi omenaviinietikka myös hillitsee nälkää, minkä vuoksi sitä on mainio juoda hieman vaikkapa lounaan yhteydessä.

Omenaviinietikkaa voi juoda sekoittamalla sitä ruokalusikallinen lämpimän veden sekaan. Juoman tehoa lisäämään veden ja omenaviinietikan lisäksi voi laittaa vielä ripauksen kurkumaa ja hieman hunajaa makeutukseksi. Tutkijoiden mukaan myös yleensä pahoinvointiin otettavat hiilitabletit poistavat turvotusta tehokkaasti.