Kissa osoitti mikä Donald Trump on miehiään – reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Donald Trump tunnetaan monista kyseenalaisista sutkautuksistaan, jotka herättävät toistuvasti keskustelua ja vastustusta mediassa. Taannoin republikaanien riveistä presidentin virkaa tavoitteleva mies väitti esimerkiksi Barack Obaman perustaneen Isis-terroristijärjestön.

Nyt verkossa on levinnyt hauska video, joka kuvastaa hyvin monien ihmistenkin tuntemuksia Donald Trumpia kohtaan.

Siinä Youtube-käyttäjä Andrew D:n kissa kavahtaa nähdessään Trumpin televisiossa, ja lähtee nopeasti karkuun huoneesta. Video jaettiin Youtubessa alun perin jo huhtikuussa, mutta se on levinnyt sosiaalisessa mediassa viime päivien aikana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat