Lais Ribeiro sai siivet selkäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Pari viikkoa sitten Lais nimettiin Rio de Janeiron olympialaisten epäviralliseksi supermalliksi, kun hän poseerasi Meksikon GQ-lehden seksikkäissä kuvissa alastomana. Nyt kaunotar on saanut jo bikini ylleen ja kaiken lisäksi myös Victoria’s Secretin enkelinsiivet selkäänsä, kun hän poseerasi tällä viikolla Ranskassa.

Lais Ribeiro asui ennen malliuraansa pienessä ja köyhässä brasilialaisessa kaupungissa, jossa häntä haukuttiin rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä näki hänen potentiaalinsa ja sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin.

Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia riveihinsä, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän sai mahdollisuuden käydä New Yorkissa, ja matka muutti hänen elämänsä täysin. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa. Nykyisin hän on menestynyt supermalli.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash