Lapsi nielaisi koiran vinkulelun – lääkärit eivät olleet uskoa korviaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

YouTubessa levinneellä videolla tavataan Anthony-niminen pikkupoika, joka vinkuu hengittäessään. Hän on nimittäin onnistunut jollain tavoin nielaisemaan koiralle kuuluvan vinkulelun.

Videolla poika makaa sairaalavuoteella, ja häntä kuvaava nainen kysyy miten Anthony on oikein päätynyt sinne. Lapsi toteaa nielaisseensa vinkulelun, ja todistaa tämän päästämällä hengittäessään koiran lelulle tyypillisen äänen.

Anthony ei vaikuta olevan tuskissaan videolla, vaikka koiran lelun nieleminen on tuskin järin terveellistä. Video jaettiin Facebookin The Lad Bible -sivulla, jossa se on ehtinyt keräämään alle vuorokauden aikana jo yli 23 miljoonaa näyttökertaa. Lääkärit olivat takuulla ihmeissään pikkupojan tavatessaan.