Maailman coolein isoäiti täytti 88 vuotta – räväkät kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On mummoja – ja sitten on asiamummoja. 88-vuotias Baddie Winkle on yksi netin suosituimmista hahmoista, eikä vähintään siksi, että hän omaa erityisen kiehtovan swagin. Olemme kertoneet Baddiesta ennenkin, mutta pieni kuvapäivitys lienee paikallaan.

Jokainen Instagramin bööna saa nyt tuntea nahoissaan, kuinka vuonna 1928 syntynyt tervaskanto vie fanit nenän edestä. Sirkeätyylinen lyyli julkaisee ahkerasti kuviaan sosiaaliseen mediaan, ja hänellä on pelkästään Instagramissa 2,1 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihmekään.

Naista on kutsuttu maailman cooleimmaksi isoäidiksi. Nettisensaation oikea nimi on Helen Ruth Van Winkle. Mummeli kuvailee itseään Instagram-profiilissaan rautaiseksi naiseksi, joka on varastanut miehiä toisilta naisilta jo vuodesta 1928. Kuvat puhuvat puolestaan.

Kuva, jonka @baddiewinkle julkaisi

Kuva, jonka @baddiewinkle julkaisi

Kuva, jonka @baddiewinkle julkaisi

Kuva, jonka @baddiewinkle julkaisi

Kuva, jonka @baddiewinkle julkaisi

Kuva, jonka @baddiewinkle julkaisi