Farrah Abraham esitteli auliisti bikinivartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham sai hiljattain aikaiseksi raivokkaiden äitien somemyrskyn, kun hän julkaisi kuvia meikatusta ja kuusivuotiaasta Sophia-tyttärestään. Tänä syksynä tytär aloitti koulun ja Farrah joutui heti lapsineen rehtorin puhutteluun.

Nyt Abraham on ehtinyt suunnata rannalle ottamaan aurinkoa. Hänet ikuistettiin eilen esittelemässä bikinivartaloaan Malibussa, Los Angelesin liepeillä.

MTV-televisiokanavan realityohjelmasta julkisuuteen singahtanut Farrah puolustelee lastaan. Hänen mukaansa kaikki pikkutytöt innostuvat meikeistä jossain vaiheessa elämää. Nainen tokaisee, että aikuisilla tulisi olla suurempiakin huolenaiheita kuin jälkikasvun ehostaminen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash