Nainen ei ollut uskoa silmiään – karhu seisoi parvekkeen kaiteella syömässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien hauskojen esimerkkien myötä on voitu nähdä, että karhut ovat todella kekseliäitä etsiessään ruokaa. Ne osaavat avata autojen ovia, penkoa roskiksia, ja olla yllättävän pelottomia tullessaan asutusten lähelle ja ihmisten takapihoille nälissään.

Nyt videolla nähdään huvittava Tennesseen Seviervillessä tapahtunut tilanne, jossa karhu syö linnuille tarkoitetut ruoat. Karhu on kiivennyt naisen asunnon parvekkeelle, noussut parvekkeen kaiteelle ja alkanut napostelemaan linnuille tarkoitettuja siemeniä.

Karhu oli eräänä päivänä kiivennyt parvekkeelle ja haistanut linnuille tarkoitetut ruoat. Se oli kiivennyt vaivattomasti kaiteen päälle ja ottanut tassullaan ruokaa sisältävästä lyhdystä kiinni tyhjentäen lopulta sen koko sisällön suuhunsa. Tämän jälkeen karhu on palannut takaisin joka päivä varastamaan linnuille tarkoitetun aterian.