Nina Dobrev ihasteli kuutamoa – takapuoli paljaana!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta tunnettu kaunotar Nina Dobrev on parhaita ystäviä näyttelijä Julianne Houghin kanssa. Kaksikko on yhdessä näyttävä näky eikä naisilla tunnu olevan yhtäkään tylsää hetkeä kun he lähtevät viettämään yhdessä aikaa.

Tänä kesänä sosiaalisessa mediassa on nähty paljon tyttöporukoiden ottamia yhteiskuvia, joissa naiset ovat jossakin ihanassa lomamaisemassa selät kameraan päin ilman paitaa. Nina Dobrev ja Julianne Hough päättivät ottaa samanhenkisen kuvan, mutta hieman roisimmalla käänteellä.

Julianne Hough julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on Nina Dobrevin ja Milissa Searsin kanssa veneessä. Naiset ihastelevat kuutamoa takapuolet paljaana, ja kertovatkin pilke silmäkulmassa kuvan yhteydessä, että kuvassa näkyy neljä täysikuuta.

Four Full moons in Ida-hoe ? #Cheeky #Repost @juleshough with @repostapp ・・・ Full moons! ???

Kuva, jonka Nina Dobrev (@ninadobrev) julkaisi

Reunited at last… ? #SpoonFriendsAreTheBestFriends ?: @brookslaich

Kuva, jonka Nina Dobrev (@ninadobrev) julkaisi