Pelastetut leijonat olivat kuolemaisillaan – sitten yllätyskäänne muutti kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahn-niminen urosleijona pelastettiin omistajalta, joka ei ruokkinut sitä enää. Leijona oli aliravittuna todella huonossa kunnossa, se ei jaksanut kannatella itseään ja oli purrut häntänsä stressaantuneena lähes irti. Kahn alkoi kuitenkin hoitojakson alettua näyttämään vähitellen toipumisen merkkejä.

Samalta eläimiä laiminlyöneeltä omistajalta haettu naarasleijona Sheila oli vielä huonommassa kunnossa. Sheilan hoitajat olivat varmoja siitä, että se tulee menehtymään lähipäivien aikana. Sheila ei jaksanut syödä itse tai nostaa päätään, minkä lisäksi se oli alkanut oksentamaan päivittäin.

Kaikki kuitenkin muuttui nopeasti kun Sheilan lääkkeet alkoivat toimimaan ja Sheila tapasi viereisessä aitauksessa asuvan Kahnin. Kahn ja Sheila rakastuivat toisiinsa heti ja alkoivat tekemään toisiinsa vaikutusta aitauksen verkon läpi.

Hoitajat huomasivat leijonien välille syntyneen romanssin, minkä vuoksi he päästivät leijonat tapaamaan toisiaan valvotuissa olosuhteissa. Treffit pitenivät päivä kerrallaan ja lopulta leijonien annettiin viettää yö yhdessä. Nyt Kahn ja Sheila voivat kumpikin hyvin ja elävät onnellisina ja rakastuneina yhdessä saman aitauksen sisällä.