Raivostunut mies hakkasi Bemarin lommoille braatvurstilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksassa on tapahtunut erikoinen välikohtaus, jossa kaksi miestä ryhtyi tappeluun keskellä kirkasta päivää. Syynä oli bemarikuskin tökerö parkkeeraustyyli. Ajotyylistä suuttunut mies hyökkäsi kuljettajan kimppuun suurikokoisen makkaran kanssa.

Saksan Neubrandenburgissa poikansa kanssa kulkenut 49-vuotias mies suuttui, kun paikalle BMW-henkilöautolla ajanut mies aiheutti vaaratilanteen ajoneuvoa parkkeeratessaan. Autossa ollut 47-vuotias kuljettaja lateli loukkauksia isälle. Lopulta sanaharkka äityi fyysiseksi, The Local uutisoi.

Pojan isä otti käteensä 30-senttisen braatvurstin ja hakkasi bemaria makkaralla. Autoon tuli lommoja. Paikalle soitettu poliisi on ryhtynyt selvittämään välikohtausta. Braatvurstit ovat saksalaisia sianlihasta valmistettuja paistomakkaroita.