19-vuotias Kardashian kuin tiimalasi – niukka uima-asu paljasti kurvit

Viihdeuutiset · Stara.fi

19 vuotta täyttänyt Kylie Jenner juhli viime viikon syntymäpäiviään lomailun merkeissä. Nuori kaunotar lensi Karibianmerelle Bahaman saarille Tyga-poikaystävänsä kanssa. Lomakohteessa he saivat seuraa myös ystävistä ja Kylien isosiskosta Kendallista.

Nyt Kylie nähdään esittelemässä tiimalasia muistuttavaa vartaloaan mustaan uima-asuun pukeutuneena.

Kendall ja Kylie Jenner olivat ystävineen rannalla melkoinen näky, sillä kaunottaret eivät häpeileet poseerata kameralle seksikkäästi valkoisella rantahiekalla. Kylie kirjoitti aiemmin viettävänsä elämänsä parasta aikaa, ja että nämä ovat olleet hänen kaikkien aikojen parhaat syntymäpäivänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash