800 euron lukkoa ammuttiin aseella – ei mennyt kuin elokuvissaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube Demolition Ranch -kanavalla nähtiin viime vuonna video, jossa tavanomaisia lukkoja yritetään rikkoa ampumalla niitä kohti. Video osoitti, ettei lukkojen ampuminen hajalle ole tosielämässä yhtä helppoa kuin elokuvissa.

Demolition Ranchin tuoreella videolla kokeillaan, kuinka paljon tulivoimaa 900 dollarin, eli noin 800 euron arvoinen lukko kestää. Lukko on niin vahva, etteivät järeimmätkään aseet pysty tuhoamaan sitä. Edes panssariammus ei pysty lävistämään lukkoa.

Kapistus alkaa toden teolla hajoamaan vasta pitkän videon loppupuolella, kun sitä on ammuttu jo useita kertoja. Satojen eurojen arvoinen lukko osoittautuu hintansa väärtiksi, sillä todennäköisesti kokonaisen oven murtaminen olisi sen rikkomista helpompaa.