Näin pyykit ripustetaan tehokkaasti – hyvä treeni samassa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tamara Murphy on 26-vuotias pienen tytön äiti. Ammatikseen urheillut äiti oli lapsen saamisensa jälkeen päättänyt, että hän pystyy järjestämään aikaa treenaamiselle vaikka hän ei haluakaan poistua tyttärensä luota. Hän alkoikin keksimään erilaisia kekseliäitä tapoja siihen miten hän pystyisi treenaamaan kotonaan.

Murphy antaa Instagram-kanavallaan äideille hyviä vinkkejä, joiden avulla hekin voivat mahduttaa kekseliäitä treenejä arkensa keskelle. Nyt nainen on opastanut julkaisemallaan videolla miten hyvän treenin pystyy tekemään myös pyykkäämisen lomassa.

Murphy näyttää miten tehokkaasti pyykkien ripustamiseen menevän ajan pystyy käyttämään. Jokaista vaatekappaletta oikoessaan nainen tekee aina erilaisia kyykkyjä. Kun vaate on ripustettu, nainen menee maahan ja punnertaa, minkä jälkeen hän nousee hypyllä ylös. Tätä voidaan toistaa niin kauan kuin pyykkikorissa riittää ripustettavaa.