Opiskelijat muuttivat asuntolan huoneen luksuskammariksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Opiskelijat joutuvat toisinaan jakamaan huoneensa kaverin kanssa. Asuntoloissa on henkilökohtaista tilaa hyvin vähän ja huoneet ovat yleensä minimalistisesti sisustettuja. Perinteisesti asuntoloita voi sisustaa tekstiileillä ja julisteilla.

Mississippin yliopistoon opiskelemaan menneet Lindy Goodson ja Abby Bozeman jakavat asuntolan huoneen keskenään. Neitokaiset päättivät sisustaa ankean kopin VIP-tasoiseksi oleskelutilaksi. Kaksikko ei tavannut toisiaan ennen muuttoa, mutta suunnitelmat loksahtivat paikoilleen heti kampukselle asettumisen jälkeen.

On tutkittu, että makuuhuoneen mukavuudella ja viihtyvyydellä on suuri merkitys hyvinvointiin ja yöunien laatuun. Opiskelijaneitokaiset halusivat panostaa erityisesti viihtyvyyteen, koska he joutuvat asumaan pienessä tilassa koko lukuvuoden ajan. Naiset ostivat huonekalut ja tekstiilit paikallisista liikkeistä ja antiikkikaupoista, BuzzFeed uutisoi.