Toimittaja raportoi tulvatuhoista – sitten pikkupoika ilmestyi taakse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tapahtumien keskeltä suorassa lähetyksessä raportoivat uutistoimittajat ovat joutuneet kohtaamaan varmasti todella erikoisia tilanteita kesken toimittamisen. Ympärillä olevat ihmiset saattavat yllättäin haluta kuviin, minkä vuoksi toimittajan työ voikin välillä häiriintyä.

Nyt videolla nähdään hulvaton tilanne, kun eräs poika on päättänyt mennä tanssimaan suorassa uutislähetyksessä toimittajan taakse. Toimittaja kertoo vakavissaan tulvan aiheuttamista tuhoista ja tiesuluista, kun hänen takanaan heiluva poika varastaa katsojien huomion hauskalla esityksellään.

Kuvaaja ei ole tietenkään kesken suoran lähetyksen voinut kertoa toimittajalle mitä hänen takanaan tapahtuu. Tämän vuoksi mies on autuaan tietämätön siitä, että nuori poika tekee lähetyksestä todella huvittavan esitellessään toimittajan takana kaikki parhaat tanssiliikkeensä.