Venäläinen korjasi takalasin pyyhkijän – sopii BMW-tyyliin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläiset autoilijat pääsevät aika ajoin koko maailman tietoisuuteen, kun kojelautakamerat ikuistavat ikimuistoisia hetkiä naapurimaamme liikenteen seasta. Nyt netissä leviää hauska kuva venäläisestä katumaasturista.

Made in CCCP -sivuston Facebookissa on julkaistu kuva BMW-merkkisestä autosta, jossa on venäläiset rekisterikilvet. Auton takalasin pyyhin on mitä ilmeisimmin mennyt rikki. Onneksi joku oman elämänsä neropatti on hoksannut asentaa tilalle pyyhkimen virkaa toimittavan luudan.

Kuva on saanut aikaiseksi yli 5.000 reaktiota. Autojen takalasin pyyhin menee herkästi epäkuntoon tiellä roiskuvan kuran ja pölyn takia. Korjaustyö on yleensä nopea ja uusia pyyhkimiä saa ostettua likimain jokaiselta varaosia myyvältä huoltoasemalta.