5-vuotias lahjoitti synttärilahjansa vähävaraisille lapsille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viisivuotias Nathan Hill päätti lahjoittaa kaikki syntymäpäivälahjansa vähävaraisille lapsille. Nathan juhli syntymäpäiviään 28. toukokuuta, jolloin hän sai paljon leluja ja rahaa lahjaksi. Poika oli varmasti onnellinen kaikesta mitä hän sai, mutta samalla hän ei pystynyt olemaan miettimättä muita lapsia.

Nathan oli kysynyt Edinburgh News -lehden mukaan Julie-äidiltään eräänä iltana, että onko maailmassa lapsia, joilla ei ollut kaikkea sitä mitä hänellä oli. Kun äiti oli kertonut pojalle, että kyllä on, Nathan oli tullut todella surulliseksi heidän puolestaan. Nathan oli miettinyt miten hän voisi auttaa heitä. Poika sai lopulta kuulla, että hän voisi lahjoittaa omat lahjansa orvoille lapsille, minkä jälkeen hän päätti heti tehdä niin.

Nathan halusi lahjoittaa kaikki lelunsa Edinburghissa asuville lapsille, joilla ei ollut vanhempia. Tämän lisäksi poika oli ostanut lahjaksi saamillaan rahoilla lisää leluja heille. Nathanin antaman esimerkin myötä muutkin alueella asuvat perheet ovat lähteneet lahjoittamaan lastensa vanhoja leluja ja pelejä lastenkodeille.