Justin Bieber rysän päältä kiinni – laulu tulikin taustanauhalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Virgin Group järjesti vuosittaisen V Festival -musiikkitapahtuman Englannissa 20.-21. elokuuta. Festivaaleilla nähtiin kymmenittäin isoja nimiä kuten Sia, Rihanna, David Guetta ja Zara Larsson. Tapahtumassa yhtenä pääesiintyjänä oli Justin Bieber, jonka esitys kuitenkin onnistui tällä kerralla suututtamaan fanit.

Moni oli ostanut tapahtumaan kalliit liput nähdäkseen Justin Bieberin esiintymässä. Mies on todistanut monilla akustisilla keikoillaan olevansa poikkeuksellisen hyvä laulaja. V Festival -tapahtumassa mies oli kuitenkin päättänyt huulisynkata taustanauhalta tulevan laulun kanssa.

Bieberiä oli sanottu kaikkein huonoimmaksi esiintyjäksi koko festivaaleilla. 22-vuotias poptähti oli Daily Mail -lehden mukaan laittanut huonon esiintymisen krapulan piikkiin, mutta anteeksi pyyteleminen ei kuitenkaan saanut faneja antamaan anteeksi miehen laiskaa esiintymistä tai sitä, että mies ei laulanut yleisölle livenä.