Kaivonkannesta pilkisti pesukarhun pää – sitten ihmiset päättivät pelastaa sen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten internet on meille lukuisia kertoja opettanut, eläimillä on toisinaan paha tapa joutua pulmatilanteisiin joista ne eivät pääse pois ilman ihmisten apua. Sosiaalisessa mediassa levinneissä kuvissa seurataan pulaan päätyneen pesukarhun pelastusoperaatiota.

Yhdysvaltojen Massachusettsissa sijaitsevassa Northamptonissa otetussa kuvassa nähdään pesukarhu, joka ilmiselvästi katuu huonoja elämänvalintojaan. Se on nimittäin tavalla tai toisella onnistunut jäämään päästään jumiin viemärin kannessa olevaan reikään.

Onneksi paikalliset eläinpelastusyksikön asiantuntijat saapuivat apuun. He onnistuivat irrottamaan pesukarhun reiästä keittoöljyn avulla. Kuntoon hoivattu pesukarhu päästettiin pian vapaaksi kohti uusia seikkailuja ja pulmatilanteita.