Kim Kardashian bikineissä – kuvasi itsekin itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotias Kim Kardashian on on yrittänyt Saint-poikansa syntymän jälkeen karistaa viimeisimpiäkin raskausajan kiloja pois. Nainen on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan, ja iloitseekin aina saamistaan tuloksista sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kim on ikuistanut laihduttamisensa tuloksia innokkaasti selfie-kuviin lomaillessaan Meksikon Punta Mitassa. Valkoisiin bikineihin sonnustautunut julkkistähti poseerasi omalle kännykälleen samalla kun paparazzit ikuistivat häntä hieman etäämmältä.

Kardashianin laihdutuskuuri on todellakin tuottanut tulosta, sillä yhtä timminä häntä ei ole nähty julkisuudessa ehkä koskaan aiemmin. Laihtumisen myötä Kim Kardashianin ongelmaksi on muodostunut se, että hänen ostamansa upeat kuristajakaulakorut alkavat jäämään liian löysiksi kaulan pienentyessä laihtumisprosessin myötä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash