Kim Kardashian repsahti: ”Joskus sitä on vain pakko”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias Kim Kardashian on onnistunut pudottamaan raskausajan kilonsa pois Saint-pojan syntymän jälkeen. Nainen on nauttinut nyt uudesta timmimmästä vartalostaan, jonka eteen hän on tehnyt paljon töitä. Kardashian on syönyt pitkään terveellisesti ja urheillut paljon, mutta välillä roskaruoan kiusaus käy jopa hänellekin liian suureksi.

Kardashian oli lomailemassa Meksikon Punta Mitassa, jossa kaunotar paljasti bikinivartalonsa ensimmäistä kertaa Saintin syntymän jälkeen. Nainen on koko dieettinsä ajan elänyt todella kurinalaista elämää, mutta nyt hän julkaisi houkuttelevan kuvan hakemastaan hampurilaisannoksesta.

Kim Kardashian julkaisi Snapchat-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu autossa mukaan haettu ateria sylissään. Nainen on tilannut hampurilaisen ja ranskalaiset, jotka näyttävät olevan cheddarjuustokastikkeen peitossa. Nainen on kirjoittanut kuvaan: ”Joskus on vain pakko”, minkä moni voikin varmasti hyvin ymmärtää.