Kimin takapuolelle erikoinen kunnianosoitus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian oli viikonloppuna juhlimassa hänen ystävänsä ja stylistinsä Hrush Achemyanin syntymäpäivää. Kim oli järjestänyt naiselle yllätyksenä illallisen, jonne kaikki naiset olivat pukeutuneet valkoisiin pitsinaamioihin.

Splash
Splash

Aterian jälkeen Kimillä oli ystävälleen hauska yllätys juhlapaikan ulkopuolella. Kim oli muiden ystäviensä kanssa hommannut naiselle hänen peppu-emojinsa mallisen piñjatan, joka oli asetettu ulos roikkumaan. Piñjatan lyömisen lisäksi se oli myös hauska kuvauskohde juhlissa.

Suuri piñjata mukailee selvästi Kim Kardashianin takapuolta ja naisen suunnittelemien Kimoji-emojien takapuolikuvaa. Pyöreällä pepulla on pienet mustat alushousut jalassa ja se näyttää todella hupaisalta ilmestykseltä ulos ripustettuna.