Kissa osaa olla kohtelias – näin pyytää rapsutuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit osaavat yleensä taitavasti pyytää omistajiltaan huomiota kaivatessaan rapsutuksia ja hellyyttä ihmisiltä. Tällä kerralla YouTubessa ihastuttaa video, jossa kissa pyytää todella kohteliaasti omistajaansa rapsuttelemaan sitä.

Laura on julkaissut Laura_Y-nimisellä YouTube-kanavallaan suloisen videon, jossa hän rapsuttelee mustavalkoista kissaansa. Kun nainen lopettaa rapsuttelemisen, kissa tulee hänen viereensä istumaan, tuijottaa naista silmiin ja silittää tassulla hänen kättään merkiksi siitä, että käden tulisi rapsutella kissaa lisää.

Videon kuvauksessa Laura kertoo, että kissa suuttuu aina kun nainen lopettaa sen rapsuttelemisen. Onneksi kissa osaa kuitenkin peitellä tuohtumuksensa todella hyvin, koska se pyytää uusia rapsutuksia naiselta hyvin kohteliaasti ja kärsivällisesti.