Kuntosalille täysissä meikeissä? Uutuusmeikki kestää hikoilua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa naisista haluaa meikata myös kuntosalille. Kuntosalille meikkaamista voidaan pitää turhamaisena, mutta esimerkiksi huonoihoiset naiset voivat tuntea olonsa ilman peittävää meikkipohjaa epävarmaksi, ja kasvot ovat treenin aikana viimeinen asia, josta haluaisi huolehtia.

Nyt urheilijat ovat kehittäneet uuden meikkisarjan, joka on suunniteltu treenaaville naisille. Sweat Cosmetics -sarjan tuotteet on suunnattu aktiivista elämää eläville kaunottarille, jotka haluavat käyttää meikkiä myös kuntosalilla treeninsä aikana hikoillessaan.

Sweat Cosmetics on urheilevien naisten lisäksi suunnattu myös naisille, jotka tuntevat muuten hikoilevansa kasvoista aina tavalliset meikkituotteet pois esimerkiksi kuumina päivinä. Sweat Cosmetics -sarjan tuotteista löytyy muun muassa mineraalinen meikki-, aurinko- ja korostuspuuteri, jotka kaikki sisältävät myös aurinkosuojan.

The OG ✊? ?: @simplybeyoutified #athleisurebeauty #foractivebeauty #mineralpowder

Kuva, jonka Sweat Cosmetics (@sweatcosmetics) julkaisi

And just like that, we are live! Shop Sweat™ at Sephora.com GET AT US #WatchMeSweat #newatsephora #trendingatsephora

Kuva, jonka Sweat Cosmetics (@sweatcosmetics) julkaisi