Laura Cremaschi ilmestyi rannalle bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Mallitulokas Laura Cremaschi edustaa saapasmaan julkkiskaunottaria, ja on nykyisin paparazzien vakiokohteita.

Eilen Laura kuvattiin palvomassa aurinkoa Miamissa, jossa hän viihtyi The Setai -hotellin rannalla. Mustiin bikineihin sonnustautunut kurvitar nautti lomastaan yhdessä poikaystävänsä Andrea Peronin kanssa.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash