Nainen pidensi kulmakarvojaan – liimasi niihin hiuksiaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stephanie Lange -niminen kauneusbloggaaja on teini-ikäisenä nyppinyt kulmakarvojaan niin paljon, että ne eivät enää kasva nypityissä kohdissa lainkaan. Lange kuitenkin haluaisi itselleen tuuheammat kulmakarvat minkä vuoksi nainen päätti tyytyä omien hiusten liimaamiseen kulmakarvojensa tuuhennukseksi.

Lange kertoi videolla, että hän on kokeillut kulmien kestopigmentoimista, värjäämistä ja tatuoimista, mutta mikään ei ole tarjonnut hänelle tarpeeksi luonnollista lopputulosta. Lopulta Lange päätti leikata osan omista hiuksistaan ja kokeilla niiden liimaamista kulmakarvoiksi.

Lange käytti karvojen liimaamiseen tekoripsien mukana tullutta liimaa. Nainen liimaa hiuskarvan yksi kerrallaan kulmaluulle. Lopputuloksena nainen sai melko tuuheat ja luonnolliset kulmat, joihin hän tuntui ainakin itse olevan melko tyytyväinen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat