Virtuaalitodellisuuden seuraava askel – hajumaski esitellään parodiassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peruskuluttajien kukkarolle soveltuvat virtuaalikypärät ovat tehneet tänä vuonna tuloaan markkinoille, mutta nyt Ubisoft tarjoilee hieman toisenlaista virtuaalikokemusta. Toisin kuin muut virtuaalilaitteet, Nousulus Rift tuo käyttäjän nenään pelimaailman hajut.

Nousulus Rift -hajumaskia esitellään humoristisella videolla. Siinä pelaajat kokeilevat laitetta South Park: The Fractured But Whole -pelin yhteydessä. Kuten kuka tahansa South Parkia katsoneet osaavat arvata, tämä tarkoittaa pelaajien joutuvan haistelemaan runsain määrin peräilmaa.

Laite saattaa videon perusteella vaikuttaa pelkältä vitsiltä, mutta kyseessä on Mashable-sivuston mukaan oikeasti toimiva todellinen laite. Toistaiseksi promootiotarkoituksiin käytettyä virtuaalihajumaskia ei kuitenkaan ole tarkoitus tuoda laajempaan levitykseen.