Pizzalaatikko muuttuu toimivaksi DJ-soittimeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaruokalat ovat toisinaan järjestäneet tempauksia, joissa ruoka tarjoillaan esimerkiksi videotykiksi muuttavassa pizzalaatikossa tai puhelimen matkalaturina toimivassa rasiassa. Nyt Pizza Hut tulee myymään pizzaa laatikoissa, jotka muuttuvat toimiviksi DJ-soittimiksi.

Pizza Hutin uutuuskeksintöä kutsutaan maailman ensimmäiseksi toimivaksi pizzalaatikko-DJ-soittimeksi. Novalia-yhtiön kanssa yhteistyönä syntynyt laatikko toimii avattuna kuin tavanomainen DJ-soitin, ja sen voi yhdistää Bluetoothin kautta tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

DJ-pizzalaatikkoa valmistetaan vain viisi kappaletta, joten siitä tulee todennäköisesti tuleva keräilyesine. Laatikoita tullaan jakamaan Iso-Britannian Pizza Hut -ravintoloissa 17. elokuuta. DJ Vectra esittelee pizzalaatikkoa käytössä Pizzahutin tuoreilla Youtube-videoilla.