Salakuljettaja kuin Hollywood-elokuvasta – maski ei huijannut poliisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa Hollywoodin jännityselokuvissa on nähty miten rikolliset muuttavat ulkonäköään päähän liimattavien lateksisten maskien avulla. Nyt amerikkalainen 31-vuotias Shaun Miller on pidätetty hänen jäätyään kiinni huumeiden salakuljetuksesta.

Massachusettsissa viranomaiset saivat vihiä miehen tekemisistä ja piirittivät tämän kotitalon saadakseen rikollisen kiinni. Mies luuli kuitenkin olevansa askeleen edellä ja piilotti henkilöllisyytensä koko pään peittävän naamarin taakse. Hän nimittäin naamioitui vanhukseksi ja poistui talosta.

Pian viranomaisten epäilykset kuitenkin heräsivät ja he ottivat papparaisen lähempään tarkasteluun. Samalla paljastui, että kyseessä olikin naamioitunut merkittävästi nuorempi mieshenkilö. Barnstablen poliisi julkaisi kuvat miehestä ja maskista Facebookissa. Viranomaisten tarkkaavaisuuden ansiosta pitkään etsintäkuulutettu mies jäi viimein kiinni.

poliisi
poliisi