Zoe ”Lennyn tytär” Kravitz on nyt seksikäs poptähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Zoe Kravitz tunnetaan parhaiten muusikko Lenny Kravitzin tyttärenä. Kaunotar on kuitenkin alkanut saamaan nimeä myös omilla ansioillaan. Hän on ollut viime vuosina mukana useissa Hollywood-elokuvissa, kuten X-Men: First Class, Outolintu ja Mad Max: Fury Road.

Nyt Zoe on aloittanut myös poptähden uran. Artistinimellä Lolawolf esiintyvä Kravitz kuvattiin nyt Full Moon Music Festival -tapahtuman esiintymislavalla New Yorkissa.

Zoe Kravitz on muusikko Lenny Kravitzin ja näyttelijätär Lisa Bonetin tytär. Näyttelemisen ohella nuori nainen on tehnyt uraa mallina, ja lisäksi hän toimii Lolawolf-yhtyeen laulajana. Lolawolf kulkaisi viime syksynä debyyttilevynsä Calm Down.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash