Kendall Jennerin bikinivartalo säväytti rannalla – ei turhaan ole supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen yhtenä kaunottarena, joka on muhkean takapuolen sijaan perinytkin solakan ja pitkän mallin vartalon Jennerin suvun puolelta. Kendallin poikaystävä A$AP Rocky esiintyi viikonloppuna Tampereella Blockfesteillä, mutta Kendallia ei mukana näkynyt.

Nyt nuori supermalli nähdään bikineissä lomareissullaan, jossa neitokainen nautti auringosta ja rantaelämästä.

Äskettäin Kendall kertoi Vogue-lehdelle, että hänen lempimuistonsa vanhempiensa talossa on se kun hän hiippaili salaa yöllä talosta ulos. Neitokainen paljasti myös ensimmäisen työkokemuksensa olleen koirien ulkoiluttaminen. Unelmien miehen ominaisuuksiksi kaunotar luettelee itsevarmuuden, mahtavan huumorintajun ja hyvän tyylin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat