Suomalaisvideo: Voiko polkupyörän jarru pysäyttää sorvin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosituista Hudraulic Press -videoistaan tunnetut Tamperelaiset Lauri ja Anni Vuohensilta perustivat taannoin Youtubeen uuden Beyond the Press -kanavan. Toisin kuin aikaisemman kanavan videoissa, tehdään kanavan videoilla kokeita muillakin työkaluilla kuin pelkällä hydraulipuristimella.

Beyond the Pressin tuoreella videolla kokeillaan, onnistuu tavanomainen polkupyörän levyjarru pysäyttämään tehokkaan sähkökäyttöisen sorvin. Kuten arvata saattaa, vastaus on ei.

Ensimmäinen levyjarru antaa periksi melko varhaisessa vaiheessa. Sorvin pysäyttämistä kokeilaan videolla toisen kerran uudella jarrulla. Toinen levyjarru ei ainoastaan epäonnistu tehtävässään, vaan syttyy tuleen ja alkaa sulamaan kameran edessä.