Tässäkö maailman onnellisin koira? Elää todellista luksuselämää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiran elämä tarkoittaa eri ihmisille usein eri asioita, mutta Bentley-koiralle ja sen isännälle sanapari tarkoittaa aivan jotain muuta kuin valtaosalle ihmisistä. Koiran isäntä on nimittäin helikopterilentäjä Bradley Friesen, joka aloitti taannoin oman YouTube-kanavansa.

Nyt Bradley Friesenin video itsensä ja Bentleyn ”normipäivästä” on muodostunut valtavaksi nettihitiksi, joka on katsottu viime päivinä miljoonia kertoja eri sosiaalisissa medioissa. Videolla bulldog käy ensin isäntänsä kanssa parturissa, minkä jälkeen he suuntaavat yhdessä autoillen kohti helikopteria.

Vatkaimella aisapari suuntaa ensin laskettelemaan korkealle vuorenrinteelle silmiähiveleviin maisemiin. Sieltä he suuntaavat alas järvelle vähintään yhtä kauniisiin maisemiin. Helikoptereita rakastavalla koiralla on luonnollisesti myös oma Instagram-profiilinsa.