Ariana Grande oikeuteen biisivarkaudesta – vertaa itse kappaleita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikin saralla moni kappale voi alkaa vähitellen kuulostamaan toisiltaan kun säveltäjät käyttävät samoja suosittuja sointukulkuja. Tällä kerralla maineikas säveltäjä ja tuottaja Alex Greggs on haastanut Ariana Granden oikeuteen plagioimisesta.

Miehen mukaan 23-vuotias poptähti on kopioinut lähes suoraan hänen tekemänsä kappaleen. Greggs on tehnyt Skye Stevensin esittämän Takes All Night -nimisen kappaleen, jonka hän väittää TMZ-lehden mukaan olevan liian samankaltainen Ariana Granden kaksi vuotta myöhemmin julkaiseman One Last Time -kappaleen kanssa.

Greggs vaatii poptähdeltä osaa kappaleen tuottamista tuloista, koska sävellys on miehen mukaan hänen. Kumpikin kappale on julkaistu ja kaikkien kuunneltavissa, minkä ansiosta ihmiset voivatkin päättää oman mielipiteensä ennen asian ratkeamista oikeudessa. Kappaleissa on kieltämättä melodian, kappaleen osien ja koukkuina toimivien sanoitusten kanssa yllättävän paljon samaa, minkä vuoksi epäilyttävän moni kohta kuulostaa Greggsin kappaleelta.